dimecres, 3 de febrer de 2016

CAMINS ESCOLARS SOSTENIBLES

A Cervera s’ha iniciat el projecte de definició dels Camins escolars sostenibles i segurs, i full de ruta per a la seva implementació.

El projecte consisteix en identificar i diagnosticar els camins més freqüents que segueix l’alumnat tant a l’anada com a la sortida de l’escola/institut, i proposar accions de millora i de sensibilització.

La finalitat és que Cervera pugui tenir una xarxa de Camins Escolars segurs i sostenibles i promoure que els alumnes vagin a peu, en bici o en patinet de forma autònoma i segura.

Les escoles i instituts de Cervera participen en aquest projecte i aquests dies s’estan fent tallers d’aula i de carrer amb els alumnes de 5è i 6è de Primària i 1r i 2n d’ESO de Cervera. Però també necessitem conèixer l’opinió dels pares i mares de Cervera.

Per aquest motiu, t’animem a participar-hi omplint una enquesta online. La teva opinió és molt important i ens ajudarà a aconseguir uns Camins escolars sostenibles i segurs. És molt fàcil i t’ocuparà pocs minuts, no ho deixis per demà!
ENQUESTA ONLINE PARES I MARES · CAMINS ESCOLARS CERVERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada