dijous, 10 de desembre de 2015

Torronada 2015

Us volem convidar a la xerrada que hem organitzat pel proper 17 de desembre a les 19:00 h a la Sala d’Actes de l’ Institut, i que porta per títol “El mètode 12 Pilars Equus. Una eina imprescindible pel creixement personal i acadèmic dels nostres fills”.

La xerrada serà impartida per David Jorba, actual coach i formador de la Masia del Barça. En David és llicenciat en Ciències polítiques, màster en relacions internacionals amb especialització en Psicologia. És també creador de “El mètode 12 pilars” que és una formació intensiva per empresaris, directius, docents, pares i joves que es basa en les últimes tècniques de la intel·ligència emocional.

Alguns pares reconeixereu el seu nom donat que el curs passat molts dels nostres fills van realitzar una formació amb cavalls realitzada per ell. Els alumnes en van gaudir força i el centre ho va trobar molt profitós. És per aquest motiu que vam pensar en la possibilitat que vingués a l’ institut  i ens expliqués en primera persona en què consisteix el seu mètode i en què consisteix l’educació emocional i els beneficis que pot tenir pel desenvolupament d’un jove.

Us animen a assistir-hi perquè les conferències  que imparteix Jorba són amenes, i enriquidores i, de ben segur, que tots aprendrem quelcom nou. La xerrada és oberta a tothom: pares, professors i alumnes.

Posteriorment i per celebrar el Nadal, tots plegats, gaudirem d’una Torronada que organitza l'AMPA en col·laboració amb l'institut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada