dijous, 11 de febrer del 2016

SORTIDA AL SALÓ DE L'ENSENYAMENT

Des de l’Ampa estem organitzant una sortida al Saló de l’Ensenyament de Barcelona, el proper dissabte 12 de març .

El Saló de l’Ensenyament és una Fira d’orientació universitària i formació professional que es realitzarà al Recinte de Montjuïc dels dies 9 al 13 de març (per saber-ne més podeu consultar el web www.ensenyament.com/ca/).

La sortida està especialment indicada per alumnes de batxillerat però està oberta a tots els cursos i també als pares i mares que estiguin interessats en anar-hi.
Si el vostre fill és menor de 18 anys haureu d’omplir l’autorització que us adjuntem. L’alumne que no porti l’autorització, tot i haver pagat, no podrà pujar al bus.

El preu de l’autocar és de 12 €. Si són menys de 30 persones, el preu pujarà a 15 € (si no es cobreixen un mínim de places, la sortida serà anul·lada). El preu de l’entrada  és de 5 €.
El pagament es podrà realitzar els dies 18 i 19 de febrer de 11 a 12 del matí i de 7 a 8 de la tarda a l’Aula del Ampa de l’institut.

Els pares i alumnes que estigueu interessats en aquesta sortida, ens heu d’enviar un correu especificant el nombre de persones que vindreu, abans del dia 20 de febrer, ja que s’han de treure les entrades anticipadament.

Sortirem de la plaça Pius XII (davant de l’escola Jaume Balmes) a les 12:00 i tornarem cap a les 21:00 hores.


AUTORITZACIÓ

En/na.......................................................................................amb DNI.............................. autoritzo al meu fill/filla...........................................................................del curs........................, a assistir a la sortida al Saló de l’Ensenyament a Barcelona que l’AMPA organitza el dia 12 de març de 2016.


Nom i signatura





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada